antradienis, spalio 02, 2007

Emilis - lenktyninkas

Negaliu atsistebėti savo mažiuku, koks jis "bezdžioniukas" ir viską pamėgdžioja.

Nepatikėsite kaip Emiliukas žaidžia su mašinytėmis. Susirenka savo mažytes "rrrrr" ir sudeda jas tvarkingai vieną paskui kitą, lygiai taip pat, kaip per varžybas sustatomi mūsų radijo bangomis valdomi automodeliai. Po to žaidimas baigiasi, nes mašinytės (kaip ir per varžybas) turėtų pačios nuvažiuoti:) Po tokio susidomėjimo modeliukais, tėtis negalėjo mažiukui nenupirkti radijo bangomis valdomos žaislinės mašinytės. Ją Emiliukas pasiima už galinio "spoilerio" (kaip ir per varžybas), nusineša, kur daugiau erdvės, pastato tiesiai ir dar pataiso (kaip ir per varžybas) ir spaudžia valdymo pultelį. Tiesa, kol kas pavyksta mašinytę pajudinti tik atgal - nedidukas nukrypimas nuo varžybų (tiesiog atbulinis mygtukas patogesnis:)




Karštoji Kroatija

Šią vasarą Emiliukas daug keliavo. Aplankė aštuonias Europos šalis (tiesa, kai kurias miegodamas). Labai paaugo ir paprotingėjo.

Išsiruošėme į kelionę po Europą, su galiniu tikslu - Kroatija. Važiavome mašina, visa šeimyna su "aukle" (Emilio ir Mato pusesere Vika). Kelionėje mažylis buvo neįtikėtinai geras. Žaidė, valgė, gėrė ir miegojo:) Tiesa, pirmas dvi dienas valgė tik sausainius, tai buvau truputi iššigandusi, bet po to pradėjo valgyti viską. Mėgo žaisti smėlyje ir maudytis jūroje. Miegojo geriau nei namie, o geriausiai palapinėje. O važiuojant mašinoje, kai būdavo labai neramu, įjungdavome muzikos pamokų "kompaktą", ir Emiliukas užmigdavo. Viename Kroatijos kempinge susirado savo pirmąją meilę - mergaitę šviesiais garbanotais plaukais, vardu Paulina. Neišsiaiškinome kokios tautybės Paulina buvo, bet buvo tokia graži ir svarbi, kad kelias per kempingą iki dušų buvo pilnas meilių žvilgsnių, pasikalbėjimų savomis kalbomis, bei palaukimų vienas kito...