pirmadienis, vasario 08, 2010

Vilkai ir lapės

Emilis vis dar mėgsta naktį atbėgti į mūsų lovą ir įsitaisyti tarp tėvelių. Bet tam reikalingi įtaigūs pasiaiškinimai ryte, kodėl taip nutiko. Čia vienas iš jų:

"Žinai, mamyte, naktį ėjau į tualetą, o ten vaikšto vilkai ir lapės. Man pasidarė nesmagu ir atėjau pas jus". Tai va, bus mums sakyti, kai norime sugėdinti vaiką: "juoksis iš tavęs voverės ir kiškiai...":)

šeštadienis, vasario 06, 2010

Mano ketvirtadienis

Prieš pat Kalėdų šventes rinkome parduotuvėje Emilio puseserei dovaną. Sugalvojome, kad nupirksime lėlių namą ir lėlę. Emiliukas rinko kartu, bet vis klausinėjo, ką jam nupirksime. Atsakiau, kad perkame dovanas tiems žmonėms, kuriuos važiuosime pasveikinti su šventėmis ketvirtadienį. Grįžome namo, o Emiliukas vėl prisiminė dovanas ir sako: "mamyte, tai kodėl mes pirkome dovanas, ar bus puseserės Laurynos gimtadienis?". Paaiškinau, kad prieš visas šventes mes norime pradžiuginti artimuosius ir jiems perkame dovanas, kurias nuvešime Kūčių vakarą, ketvirtadienį ir padovanosime. Tuomet Emiliukas atsiduso ir sako: "o kada, mamyte, bus mano ketvirtadienis..."