pirmadienis, balandžio 09, 2012

Šokam, šokam ir šokam!!!

Šokėjų mūsų šeimoje daugėja. Dabar jau pilna koja šoka ir Emiliukas. Sutraumuota koja šoka mamytė (ech, jau matyt ne tas amžius, kad be traumų apsieiti:), Doviukas linguoja į šonus, kaip mamytės šokyje ir niuniuoja muziką. O tėtis džiaugiasi šokėjais ir filmuoja:)

Estijoje Baltic Cup 2012 mūsų vaikučiams itin sekėsi - trys Matuko medaliai ir Emiliuko bronzos medalis! Varžybų išvakarėse naktiniame klube vyko šokių "mūšiai". Oi juokėsi treneris, kai mes su tėveliu ir trim vaikais į naktinį klubą važiavom, va nuo kokio amžiaus vaikus reikia pratinti prie klubų! Nors šokių "mūšiai" prasidėjo popiet ir baigėsi apie 22 val.,  vis tiek faktas užfiksuotas - mano mažiai jau apsilankė naktiniame klube. Mūsų Matukas duete su Auguste nugalėjo Baltic cup 2012 čempionus suaugusių ir paauglių kategorijoj. Ir vedėjas juokavo, kad šitų mažių reikia bijoti. Emiliukas krito į akį vienam iš teisėjų. Kaip tas teisėjas nustebo kitą dieną varžybose pamatęs, kad Emilis varžosi su kitais vaikais pradedančiųjų kategorijoje. Tiek šypsenų iš teisėjų, tiek palaikymo iš šokių grupės neturėjo nė vienas vaikas. Po varžybų radome į youtube įdėtą Emiliuko šokį su prierašu - "Mieliausias dalykas iš Lietuvos".





Iki finalo Emiliuko grupėje buvo dar du etapai. Dalyvių buvo šešiolika. Stovi mano Emiliukas po pirmo pašokimo, aš jį giriu, kaip gerai sušoko, o jis man ir sako: "Mama, jei aš laimėsiu pirmą, antrą arba trečią vietą, ar nupirksi man Beno Teno laikrodį?".  Na neatrodė labai realu, kad jis užims prizinę vietą, taigi pažadėjau nupirkti tą žaislinį laikrodį. Kaip jūs manot, ką mano mažylis išdidžiai pareiškė, kai nulipo nuo pakilos su bronzos medaliu - "Mama man nupirks Beno Teno laikrodį!"

O štai aš pradėjau šokti Hip Hop'ą suaugusių grupėj. Labai smagi kompanija, kurią sudaro daugiausiai šokančių ar šokusių vaikų mamos.