ketvirtadienis, birželio 07, 2012

Galantiškas Emiliukas

Praėjusį savaitgalį Emilis šoko darželio koncerte. Repeticijos metu plepėjome su Emilio grupės draugo mama. Emilis man niekada nepasakoja apie savo meilės reikalus, o štai draugas mamai papasakoja ir apie kitus. 

Emilis patinka ir Medai, ir Liepai. Buvo nutikę net taip, kad Meda verkia vakare, nes Emiliukas daugiau dėmesio dieną skyrė Liepai. Meda šiais metais išeina į mokyklą, o Emilis lieka priešmokyklinėje grupėje darželyje. Bet kai paklausiau, kas bus jo žmona, Emilis atsakė: "nu kas kas, Meda gi".
O dar draugo mama papasakojo, kaip kartą atėjus pasiimti vaiko iš darželio pastebėjo, kaip Emilis kruopščiai ir atsargiai renka pienės pūkus nuo Liepos megztuko. Tuo tarpu jos sūnus su pagaliuku tuos pūkus priėjęs bando numušti:) Taigi, sako mama, kur jau Emiliukas nepatiks mergaitėms, jis toks galantiškas, rūpestingas.
Emiliukas su pusesere Lauryna

trečiadienis, birželio 06, 2012

Mato piešiniai

Matas tęsia dailininkų portretų piešimą. Šįkart - Pablo Picasso, kuriuo Matukas itin susižavėjo kelionės po Ispaniją metu. Tuomet apsilankėme Picasso muziejuje Barselonoje.


O kai reikėjo nupiešti mokytojai paskutinį piešinį prisiminimui, Matas nupiešė save - geriau ir neapibūdintum šiuometinio Mato.