trečiadienis, lapkričio 08, 2006

Didžių įvykių savaitgalis

Šį savaitgalį nutiko trys geri dalykai: lapkričio 4-ą Emiliui išdygo pirmas dantukas, tą pačią dieną gimė Emiliuko pusiau sesytė (mano sesers dukra) Lauryna (nuotr. kairėje), o lapkričio 5-tą gimė draugų dukra Emilija (nuotr. dešinėje).


Pagaliau sulaukėm pirmo dantuko. Kai gydytoja pažiūrėjo į burnytę, pasakė, kad dar visa eilė dantukų ruošiasi prasikalti. Ir tai jaučiasi... Emiliukas vis neranda sau vietos, susidomi kuo nors ir vėl blogai. Gelbsti tik dar vienas smagus dalykas, nutikęs šį savaitgalį: Emiliukas pradėjo laisvai ropinėti. Na man atsirado naujos veiklos - vaikščioti paskui ir žiūrėti, kad kur neužsigautų. Be to tenka pertvarkyti namus ir visas interjero detales, gulėjusias ant grindų, dabar keliu aukštyn. Kaip pasakė mažosios Emilijos mama - turime namie mažąjį dizainerį, kuris dabar reguliuoja kur ir kas turi stovėti:)



1 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Smagu bus Emiliukui kai paaugs ir viska dar labiau supras,gales pats pamatyti koks buvo mazas zuikutis:)Kokius mazus draugiukus ir draugiukes turi:)Zinoma ir tures,tik jau bus vaikuciai visi didesni,kai supras visa sita mamos ar tevelio "projekta".
Emiliukas tikras saunuolis:)