ketvirtadienis, lapkričio 23, 2006

Seni geri dalykai naujai

Tie aštuoni mėnesiai su "nauju" vaiku taip greitai "prasisuko". Nuo mažyčio lialiaus be šypsenos ir juoko iki sąmoningo mažylio, kuris dar nemoka pasakyti ką galvoja, bet parodyti jau gali. Gali ne tik skirtingai verkti, kai skirtingi blogi dalykai nutinka. Gali nuropoti ir parodyti, ką reikėtų jam duoti, netgi gali priropoti, pasiprašyti ant rankų ir saldžiai pabučiavus (t.y. plačiai išsižiojus į mano lūpas) nuropoti tolyn. Pasikeitė daugelis dalykų per tuos aštuonis mėnesius.

Maudynės vonioje įgavo naują formą. Dabar Emilis maudosi su broliu. Sėdi vonioje kartu ir taškosi. Labai mėgsta dušą ir visai nepyksta, kai vanduo bėga nuo viršugalvio veidu žemyn.

1 komentaras:

Smilga rašė...

Cia Emiliuko draugo Rojuko mama. Ir as noriu pasidalinti ispudziais apie Emiliuko sugebejima isreiksti savo mintis. Karta musu namuose Rojuko tetis sulaike beganti Emiliuka, kad neatsitrenktu i stala. Emiliukas tame izvelge tik nesazininga laisves apribojima ir verkdamas nubego pas savo mamyte. Tada jau budamas jai ant ranku eme savo kalba piktai pasakoti kazka ir rodyti pirstu i Rojuko teti. Visai nesunku buvo suprasti, kad Emiliukas ne tik moka isreiksti savo emocijas, bet jau moka ir SKUSTI:)